Schoonheidsinsituut


schoonheidssalon.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Schoonheidsinsituut
Acne
Last van acne en puistjes? Kijk voor alle online oplossingen op op afvanacne.nl
http://www.afvanacne.nl

Afslanken, afvallen, cavitatie - TheBeautyExperience.nl
TheBeautyExperience biedt een compleet aanbod behandelingen op het gebied van Beauty & Wellness. Of het nu gaat om afslanken, afvallen, anti cellulite, reductie van cellulitis, vet verbranden, cavitatie, figuurcorrectie, anti-aging, rimpels ogen, huidverbetering, behandeling tegen acne, huidversteviging, spierversteviging, borstversteviging, lymfedrainage, dieet, lijnen, vanaf nu kunt u terecht op thebeautyexperience.nl en maakt u eenvoudig een afspraak voor een (proef)behandeling bij het voor u dichtstbijzijnde instituut.
http://thebeautyexperience.nl

Www.carenskincare.nl
Caren Skin Care is een schoonheidssalon in Alkmaar die zich richt op natuurlijke huidverbetering. Caren Schoos, oprichtster van de salon, heeft 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en heeft in die jaren met de meest uiteenlopende A-merken gewerkt zoals Sisley, La Mer en La Prairie. \r\n\r\nTijdens al haar behandelingen merkte zij dat de huid het best reageert op natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Om die reden heeft zij hier haar behandelingen op gericht. \r\n\r\nNa een intensieve zoektocht zijn op basis van kwaliteit en doeltreffendheid drie merken geselecteerd: Het plantaardige, biologische merk Aqua Organic en het unieke merk Environ dat op basis van o.a. vitaminen voor verbluffende huidverbetering zorgt. Daarnaast is voor het Amerikaanse Jane Iredale gekozen als make-upmerk. Dit merk zorgt voor een prachtig resultaat zonder de nadelige bijwerkingen van traditionele make-up. Het wordt dan ook met recht ‘the skin care make up’ genoemd.\r\n\r\nNaast huidverbeterende behandelingen is wenkbrauwstyling een andere specialiteit bij Caren Skin Care. De wenkbrauwen vormen een essentieel onderdeel van het gezicht en zijn hier géén bijzaak. Met uiterste precisie worden perfecte wenkbrauwen gestyled die qua vorm en kleur passen bij de contouren van het gezicht.\r\n\r\nMeer weten? Kijk op de website voor meer informatie: www.carenskincare.nl
http://www.carenskincare.nl

Beauvert Huid- en lichaamsverz.
Rust, ontspanning en tijd voor jezelf. allemaal belangrijk om in deze drukke tijden tot rust te komen. beauvert geeft je een zet in de juiste richting.
http://www.beauvert.nl/

Helmond - Brouwhuis
Beautysalon brouwhuis in helmond de schoonheidsspecialiste in uw regio
http://www.beautysalonbrouwhuis.nl/

Orange Flower
Orange Flower biedt u een uitgebreide keuze aan schoonheids- en wellnessbehandelingen met de exclusieve producten van het Italiaanse merk Lakshmi. Voor mij is het een uitdaging om iemand tot meer innerlijke rust te brengen. Want innerlijke rust leidt tot een natuurlijke schoonheid en gezondheid. De inrichting van mijn salon straalt daarom een warme huiselijke sfeer uit die u stress, verplichtingen en overvolle agenda's snel doet vergeten. U kunt bij mij terecht voor al uw schoonheidsbehandelingen maar ook voor specifieke lichaamsbehandelingen op Ayurvedische basis. Deze behandelingen zijn er op gericht om u zowel innerlijk als uiterlijk te verzorgen. Heeft u nog vragen over de verschillende behandelingen en de mogelijkheden dan kunt u altijd contact met mij opnemen of mailen naar Orange Flower. Ik heet u binnenkort graag welkom in mijn salon!
http://www.orange-flower.nl

Schoonheidsinstituut Dorien
Schoonheidsinstituut Dorien
http://www.schoonheidssalondorien.nl/

Laserinstituut Limburg tattoo verwijderen
Laserinstituut Limburg is gespecialiseed in het verwijderen van tattoo's en permnente make-up met laser.
http://www.laserinstituut-limburg.nl

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 8 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy